Saturday, February 17, 2007

10 razloga zasto dolaziti na if sastank


1) Zato jer ne moram nikada doci, ali ipak dodjem, iako ponekad ne dodjem.
2) Zato jer bi moglo biti debate, a opet mozda je i ne bude. U slucaju da je bude, vjezbamo (debatu). U slucaju da ne bude, vjezbamo (alkoholizam).
3) Zgodne cure i zgodni decki, osim kad nisu zgodni. Ali tu je uvijek cistacica kao alternativa.
4) Najbolji i najjaci klub u Hrvatskoj, osim kad to nismo. Takodjer i najbolji rezultati na turnirima i natjecanjima. Osim kad nas pobijede Fran&Iva.
5) Branka. Ne-Branka.
6) Djelujemo u prostorijama Britanskog carstva koje je nekoc kontroliralo 1/4 zemljine kugle i izrabljivalo vecinu svojih podanika na cijim je plecima izgradjen Trafalgar square i sl. perverzije. Onda su odlucili da ce kontrolirat 1/4 zemljine kugle na drugi nacin, putem commonweltha, ali i to polako jenjava. Sada samo kradu umjetnine za British museum kao npr. relikviju sv. Vlaha. I sad vi recite da nije totalno kul dolaziti na Britansku parlamentarnu debatu u prostorije Britanskog carstva.
Nije uopce kul dolazit u prostorije takvih izrabljivaca.
7) Imamo masu zidova u klubu koji svi do jednog tvrde da nisu zidovi osim jednog koji zapravo je. Oni koji poznaju stvarnu snagu velikosrbocetnicko (ako ste Srbin ovdje umetnite "ustasko velikohrvatski") -anglosaksonsko- naftnokorporacijsko zidovsko-masonskog lobija znaju koja je to nagrada, snaga i motivacije za sve nas, ma gdje bili.
8) Volimo piti i ljubiti. Neki od nas ne vole piti, pa ni ljubiti ili barem ne rade to toliko koliko bi htjeli.
9) Prostorija u kojoj djelujemo ima plave zidove (ne zhidove, zidove, ono gore pod 7. su bili nisu bili zhidovi, da zidovi, ali ne). Mislim, iskreno, koliko cesto boravite u sobama koje imaju zidove plave boje? Mislim da ste tako nesto zadnji put imali priliku vidjeti u Auschwitzu '45.
10) Piva poslije svakog sastanka. Osim kad ne pijemo pivu nego caj ili kavu. Mozda netko ponekad i naruci vino, no to se rijetko, gotovo nikad ne dogadja.
"Piva poslije" je poznata pod drugim imenom u nekim zemljama kao "debata poslije debate". "Piva poslije" je vrlo zabrinuta za svoju sigurnost jer postoje mnogi tamo desno i lijevo koji bi ju htjeli vidjeti na koljenima. Medjutim, ona se ne da. Iz tog razloga cesto mijenja imena i ponasa se promiskuitetno.

Kosko Vil.

p.s.Is this more becoming picture of you?

3 comments:

ifdebate said...

ja bi samo dodala jos i klasicarski lobij- tako da imamo puno pokrivenost

ifdebate said...

e na ovoj sada izgledas kao pravi ss

Jules said...

Kosko, svaka/svaki ti dao/dala! Osim kad ne.