Wednesday, January 31, 2007

Novi Idol i sluzbena odora za EUDC Istanbul


Dragi! Nakon puno promisljanja uz pivu i dugih razgovora na mailing listi o tome tko treba biti nas novi idol, te mnogih argumenata za i protiv u opakoj konkurenciji izmedju Stevena Segala , Bryan Adamsa, Spice Girlsa, nepoznatih svalera sa pocetka 70' proglasavam sluzbenog pobjednika Cro Cop- Mirko Filipovic. Cestitamo kolegi Nagy-u na najuvjerljivijim argumentima i nominaciji potonjeg.
Ideja je da svi napravimo swim wear u cast naseg idola, decki imaju ove gacice vama s lijeva, a cure bikinije sa gornjim dijelom u sahovnici , a donji u ovom obliku vama s lijeve.
Odluceno je na temelju da nas idol treba biti Hrvat ,a ostali razlozi su nezaboravni mysterious ways kao kod Davida. Mirko je izuzetno popularan u Japanu- gdje je snimio i svoju zadnju reklamu za kavu, ima svoj film, svoju punk'd emisiju, specijalac je u hrvatskoj vojsci i parlamentarac. Nitko ne zna gdje ce biti slijedece. Cudni su putevi Mirkovi. Pogledajte samo ovaj uvjerljivi spot o Mirku http://www.youtube.com/watch?v=XF_PrippGn4

No comments: