Sunday, January 21, 2007

Zahvale

Prvo i osnovno velika hvala Pravnom fakultetu na podarenim prostorijama(te Marku Orecu koji je realizirao i koordinirao nase zelje za prostorom i upravu fakulteta). Nakon toga velika hvala svima koji su se pojavili (debatantima) i to iz Mostara , Splita, nasi lokalci i to sto ste se pojavili u velikom broju. Velika hvala sucima koji su ostali do kraja(te onima koji su se vracali), a velika pokuda onima koji su vidli , rekli ja sam prestar i otisli- veliki minus u crnoj knjizici. Nitko nije prestar:) Velika hvala Baricu na snabdjevenoj hrani, te piteriji Tomislav koja nas opskrbljuje vec drugu godinu zaredom domacom ne-gmo hranom i jogurtom;) Toliko ste dobri da mi htijeli jos... Hvala finalistima sta su finale ucinili zanimljivim, te hvala Julii i Luki na tab kabali kojom su osiguravali pravednost i jednake mogucnosti za ekipe(cini se da vase niske strasti kalkuliranja tabova su napokon dosle u realizaciju;)),te najveca zahvala osobama koje su uskocile kao zamjena debatantima koji su nazalost ili bili u nemogucnosti doci prvu rundu ili im je pozlilo tokom dana.
Te najveca zahvala Belot klubu Velebit koji nas snabdijeva prostorom za finale/tulum/jeftinim alkoholom i od jucer clanskim iskaznicama;)
p.s.ja bi se osobno zahvalila sucu iz I runde sta me je pokrao za individualne,znas tko si

1 comment:

Fran said...

Pridruzujem se zahvalama i svemu tome, te ovom prilikom pozivam sve citatelje ovog idnevnika da posjete novotvoreni idnevnik DK ELSA na http://debataelsazagreb.blogspot.com

Hvala IFu na ideji, za nagradu svi dobijete pusu od maskote ELSE. Oko preuzimanja nagrade vam se javimo kada nabavimo maskotu.