Monday, January 22, 2007

Video uradak Split IV

Nakon hm...mjeseci dobila sam video uradak proslogodisnjeg turnira u Splitu(za sve one koji su bili sjecaju se izuzetno iritantnog kamermana sa cudovistem iz 50' koje je zvao kamerom). Ono sta mogu reci je da ima par svjetlih tocaka, ali glavno pitanje koje mi se postavlja u ovom dvostrukom DVD izdanju pravnog fakulteta u Splitu je "Tko su pobogu svi ti ljudi?"Mislim ja jesam dobar dio turnira(petak i subota nakon finala) bila u drustvu moje prijateljice Pelin i Venus, ali ja te ljude sam prvi put vidla kad sam tu snimku dobila u ruke.
Recenzija videa
Uzivajuci u ugodnom pogledu s Marijana na Split u setnju turnirom vode nas ugodni zvuci Gibonnijevog hita "Zlatne godine", nakon uvodnog snimanja bakhanizacije debatanata u elitnom restoranu, gdje vidimo jednog od glavnih likova Vilka kako nepokoleban kamerom i spocitavanjem lika koji pripada u zlu gomilicu Branke,nemilosrdno tamani svoju pastu. Nakon toga nas kamera vodi u kafic gdje zacudo ekipa koja ce sutra suditi finale vec se udomacila za sankom i reda runde, pjeva i cika.Nakon toga krece nezanimljiv zaplet sa debatama gdje je jedini zanimljiv trenutak je Julia(dio zle gomilice) objasnjava pravila turnira, Vilko koji sa litrom vina na stolu prica o strukturi govora(i kako ga nitko na turniru nema), Glog i Baric koji objasnjavaju ljudima format u svojim presudama(onaj dio o primjedbama je slaba tocka obojce), te dio kada Miroslavu Josicu usred govora u prostoriju upadaju dva tipa iz Zbora koji se tuku(nazalost to se na snimci ne vidi, vidi se samo njegov zbunjen pogled i vracanje na temu onoga sta je pricao).
II dio-nastavak U nastavku gledamo finale. Za one koji se zele toga prisjecati. Jedino sta se vidi je Baric u pozadini koji se tokom govora vlade(cijele) drzi za glavu. Fun, fun,fun!
Ova kompilacija je nesto sta ne bi htijeli imati u svojoj zbirci ukoliko niste bili tamo. Posto da je vidite bilo bi vam zao i pocinili biste masovni hara kiri. A meni to nije u interesu ;)

2 comments:

Unknown said...

bijah tamo. ne mogah pobjeci iz spornog finala (makar osjetih plamtecu zelju).
ergo zelim snimku!!!!!!!

i trazim postotak od ovih fotografija mene koje ovako nemilosrdno vjesas po blogu
howg

ifdebate said...

Gle kao sto ti objasnjavah u subotu, u onom trenutku kada ti meni das pravo da te slikam, dajes mi ovlastenje za vlasnistvo nad produktom toga(tj.slikom), a ja sa svojim vlasnistvom mogu raditi sta zelim. Slijedeci put mi ili zabrani da te slikam ili natjeraj da potpisem ugovor. Ovako na zalost nemas prava ;)
Zivilo gradjansko;)