Saturday, December 22, 2007

Isprika i obavijest


Kao prvo isprika sto nije bilo izvjestaja iz Rijeke. Kao sto ste vjerojatno i culi, bilo nam je ludo i nezaboravno. I iako se na prvi pogled moze ciniti da je ELSA dominirala turnirom, ako pogledamo blize i preciznije, uocit cemo da je IF u biti bio dominantan. Naime, zbog tehnickih razloga sudjelovli smo sa samo jednim timom, Blace&Kuki, kojem je ovo prvi turnir. Bez obzira na to Blace je ispao 4. govornik turnira i na tome mu cestitam. Cestitam i Ivanu na solidnom rezultatu za 1. put.

Ostatak IF-a (Borna, Julia, Dino, moja malenkost) je sudio i cinio ukupno 70-ak % sudackog panela. Lijepo da i ostali klubovi salju suce, bas lijepo.
Inace, pobjedili su Nevia i Zrinjski, sto Vam je vjerojatno takodjer poznato.

Naravno, last but not least, jedno ogromno hvala i velika pusa Matei i ostatku Ri ekipe koja je sudjelovala u organizaciji ovog turnira koji je zaista funkcionirao fenomenalno. Hvala Vam, posramili ste nas u Zg-u i dali nam obvezu da vas prestignemo prvom prilikom (nadam se da ce uprava&financije biti na usluzi).

Toliko o Rijeci, nije da imam jos nesto pametno za dodat (sto naravno ne implicira da je ovo do sad bilo pametno).

Uglavnom, sastanka u BC-u nema do, kako sada stvari stoje, 9.1. kada se nalazimo na starom mjestu u staro vrijeme. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno mi se javite. I da, za iducu godinu se kuha nesto. Veliko. A nije sarma.

No comments: