Monday, October 27, 2008

Baraka 5Vrapče by Ana Marija

Kako još uvijek nismo dobili prostorije na Pravnom fakultetu i sastančimo u ilegali, konstruktivne stvari kao što su plan&program, organizacija prvog kola, financije, zdravorazumske diskusije i one malo manje, obavljene su na rođendanskom tulumu, debatnog i inog fosila, Petra Bezjaka.

Pero nas je počastio nesvakidašnjim izletom u vrlo, vrlo, rubne i brdovite predjele Zagreba, pri čemu nas je iz pakla ulica pod nagibom od 45% izvukla neviđeno koherentna organizacija vođe puta (Branka) u vidu last minute naredbe printanja mape grada koja neodoljivo podsjeća na dječu bojanku Neverlanda (Andrea). Ženski dio debatne zajednice još se jednom pokazao genijalno naivnim, došavši u proljetno - jesenskoj kolekciji suknjica, čizmica i bluzica, a ne skafanderima prikladnim za optimalnu minus 10 temeperaturu nedovršene kuće.

Početna čajanka kao trač partija onih koji (ni)su došli, pretvorila se u kvalitetne karaoke u mrakači na inicijativu Branke, Vilka i zore koja sviće iznad Tešnja dok u srcu Nataše Bekvalac leži kutija cigareta. Barić, sam i goloruk, pred samu, puno predugo čekanu zoru, deklasirao je duo Kos - Mišković u stolnom nogometu i još jednom dokazao onu općepoznatu: la lopta e mobile.

U drugim vijestima , taxi služba ipak dolazi do gore, pizza on the other hand ne, Bezjak nije poginuo gurajući glavu u auto u pokretu (moj bed, drugi put necu promasit), Borna je viđen par sati prije kako tepa svom malom koferu na Trgu, vraćajući se sa Zagimuna sa smješkom na licu (čujemo da je kvalitetno smuvan, bre), a ako je prije i bilo sumnje - Svjetsko NEĆE doći u Hrvatsku.

Slike haosa su na fejsbuku, okačile dosad - Laura i ja.



Ana Marija

3 comments:

db said...

ispravak netocnog navoda: baric i miskovic u tandemu su deklasirali sve ostale.

Ana Marija said...

ali ovo je zadnja runda pred polazak, di si ti sam pomeo njih dvoje ;)

db said...

istina. posipam se pepelom