Friday, November 16, 2007

Nisam djevojka, još ne ni žena....


Dakle sramota je da od ni manje ni vise 40 (cetrdeset, 4x10) clanova kluba na sastanku se pojavi ukupno 6 (sest). Pa da je bilo vikendom 10 turnira kako je moguce da se ne pojavi ni dovoljno ljudi za obicnu debatu? Ajde bili su rokovi ovaj tjedan ali svejedno.

Enivej, Blace&Zrinka vs Ema&ja na motion THW legalize duels. Bilo je zanimljivo, iako smo naturally zasrali poantu. Pola debate nije debata...

Zapravo, pravi povod ovog posta je nesto sto se dosada nije dogodilo (barem koliko se ja sjecam i svakako ne ovako velik) - clanak o hrvatskoj u Economistu!!! Naravno, ne saznajemo nista novo, ali bar smo u najuglednijem casopisu sad. Money, give us money...

ECONOMIST LINK

Dakle za sve clanove kluba obavezno stivo. Takodjer, molim sve koji nisu da pogledaju film "Thank you for Smoking" koji je izrazito debatne tematike te ga srdacno preporucam novim clanovima koji ce iz njega, ako vec nisu, shvatiti pravi smisao debate. Ako netko hoce da mu sprzim nek donese cd/dvd. Toliko.

Iduci sastanak ocekujem barem 12 ljudi. Or else.

Or else what?

Exactly!

1 comment:

ifdebate said...

ja imam film na usb sticku, a Ivani sam sprzila na lap top, naravno prporucam svima, ako nista onda radi MOD-a (Merchants of death ;)