Tuesday, September 4, 2007

Pocetak


Na pocetku stvorio je svjetlo...

Dragi moji Daina, Borna, Tvrtko, Branka, Nika, Dado, Valerija, Ariel, Dino, Tomislav, Filip, Matija, Ivana, Ines, Lea, Matija, Gligor, Ana Marija, Luka&Luka, Julia, Andrea i Ado. Ovom prilikom vas obavjestavam da ce se 1. sastanak debatnog kluba In Flagranti odrzati na starom mjestu u srijedu 3.10.2007. Ako netko fali na popisu, a smatra se IF clanom, molim da se javi.

Takodjer, od ove akademske godine uvodimo evidenciju dolazaka na sastanke. Nismo jos precizirali uzrok-posljedica no budite sigurni da, primjerice, sa ukupno 2 dolazaka tokom semestra na sastanke necete moci prisustvovati ni jednom turniru, stranom ili domacem. Barem sto se vas s popisa tice cuz ur asses are mine & Kuhta's!

Inace ja ovdje ne namjeravam biti Branka, naprotiv, ovaj rezim ce se u potpunosti razlikovati od "Brankinog". Tako da razmjerno tome mozete ocekivati nekih stvari vise, a nekih manje. Sami protumacite sto to znaci.

Iako je ovo diktatura de facto i de iure, ja kao "precjednik" ocekujem od vas veselih podanika da sudjelujete u radu ovog kluba svojim inputom. Ako imate kakve prijedloge sto bi ste voljeli raditi ove godine ili kako bi to radili, I'm all ears! Ako vas nesto muci, samo naprijed. Najgore sto vam se moze dogoditi je bicevanje i klecenje na kukuruzu.

I sada najbitnija poanta cijele price. Vecina vas je bila na europskom i dobro znate kakve smo rezultate tamo postigli - nikakve. Uzrok tome ne treba traziti u sudjenju (jer je svima isto), losem horoskopu, neispavanosti&pijanosti, i sl. vec iskljucivo u neradu. To je cinjenica. Ekipa na Oxfordu/Cambridgeu/Serprcljieu radi nekoliko puta tjedno intenzivno. Vjezba se, predaje, radi se case study, background, research, a sto je najbitnije - debatira se. Moja je misija ovdje - a i vasa- osigurati da barem taj jedan put tjedno se sastanemo i kvalitetno odradimo posao. Samo tako se u debati moze napredovati. Inace cemo uvijek biti na marginama EU debate. Hej, ako mogu Estonci kojih je 4 puta manje nego nas, bogami mozemo i mi!

P.S. Novi clanovi. Dovedite nove ljude. Ako znate mlade pametne studente sa znanjem engleskog a da nisu totalni kreteni dovedite ih na sastanak. Ja ne namjeravam to raditi. Znam da Blace namjerava dovest par ljudi i ovim putem urgiram ostale da se potrude i dovedu ljude. Pliz. We need children! ;o)

4 comments:

ifdebate said...

Kada kazes neceg vise , neceg manje - mislis li vise diktature, manje kvalitete?

Unknown said...

подржаvам акте и уредбе господина прецедника, те му наново честитам на избору.

предлог - промена имена клуба у Арбајт Махт Фрај. еуропскије је.

Ana Marija said...

aplaudiram.
i pitam se.

jel bi mogo moj ass, u slucaju bojkota sastanaka, pripast samo kuhti?

mislim da nisam dovoljno analni tip za dvostruku penetraciju. :(

ifdebate said...

Kuhta ce vec vidim svima dati pomilovanje (ko' Mesic;) ,a o promjeni imena mislim da je to nemoguce zato sto pod a) NITKO NE CITA CIRILICU you serbian wannabe(a i oni koji znaju prave se da je ne znaju)
b) si razmislio o tome tko je vecina u klubu i koje bi njihovo misljenje bilo o novo imenu?
c) si svjestan da su Vilko i Kuhta dio te klupske vecine?