Monday, April 2, 2007

Nagyov rodjendan

Jucer navece se slavilo naveliko!!! Nagy je imao rodjendan, zapocelo je sve u parku Ribnjaku, gdje se pomalo skupljala ekipa. A cim je zakisilo otisli smo kod Dade(u njegovu kuhinju) gdje smo se dobrano strgali. Naravno da smo zaigrali Never have I ever, i nakon vec dvostruke pobjednice Ivane koja kada je spustila i deseti prstic vise nije bilo zanimljivo okrenuli smo i Slatki Greh istine. Tu se svasta saznalo.
1.Svi decki su gay (konstantno neka pitanja tipa s kojim frajerom bi bio, ko' ti se svidja od deckiju iz kluba itd.)
2.Borna je sex bog IF-a (s njim bi i musko i zensko)
3.Decki ne preferiraju intelektualne razgovore, a na debatu idu samo radi seksa i alkohola(what a shocker!!! nazalost rijetko dobe i jedno i drugo,a najcesce nista op.a.;)
4.Svi bi s Ivanom u grupnjak ;)
5.Svi bi Juliu zato sto je bitchy... Jules vjerujem da ovu posljedicu nisi predvidjela, a?

Isto tako iznenadjenja veceri su da se Dado ozenio tokom tuluma(ne za bocu vec zenu) i da je Dadina baka koja je upala u 3 ujutro najcool baka svih vremena(hats off za baku ;)

I Nagy hvala ti na ovoj pijanki i na najjebenijem tulumu i provodu u duuuuugo vremena(i Dado hvala za prostor ;)

4 comments:

Fran said...
This comment has been removed by the author.
Fran said...

@ #4 svi bi, samo rijetki mogu ;)

@ #5 hahahaha

Unknown said...

Da Dado thanks za prostor bilo je jebeno. Baka ti je kraljica! :)I hvala svima kaj su došli!!!! Ponovićemo mi tako nešto ne brinite!! :)

Jules said...

fran je samo ljubomoran sto nitko jos nije primijetio njegov bitchy attitude... ja jesam (takes one to know one!) al nemam bitch-fetish. sorry - and best of luck finding your doggie!